Gewichtsconsulent

GEWICHTSBEHEERSINGSPROGRAMMA'S

Weegpunt biedt een gewichtsbeheersingsprogramma aan met de producten van Herbalife. Dit programma is op afstand en met onlinebegeleiding prima te volgen en bestaat uit twee volwaardige voedingsshakes per dag, aangevuld met voedingssupplementen en een instant kruidenthee. Naast dit programma geef ik u ook advies over een evenwichtige avondmaaltijd, gezonde tussendoortjes, regelmatige lichaamsbeweging en het drinken van voldoende water. De telefonische of online begeleiding en is gratis. Met dit gewichtsbeheersingsprogramma bereikt u op een verantwoorde manier uw ideale gewicht met een blijvend resultaat. Natuurlijk is het bij dit programma ook mogelijk voor een weegmoment langs te komen, de kosten hiervan zijn gratis.

Wilt u enkel graag op gewicht blijven en eens kennis maken met een ander gezond ontbijt? Dan heeft Weegpunt voor u een speciaal en makkelijk ontbijtprogramma zodat u uw dag goed start met alle voedingsstoffen en alle vitamines en mineralen die het lichaam nodig heeft. Het ontbijtprogramma bestaat uit een voedingsshake, in 10 verschillende smaken te verkrijgen, Aloë Vera drank of vezel- en kruidentabletten en een heerlijke kruidenthee die samen zorgen voor een verantwoord en makkelijk ontbijt en een fris en energiek begin van de dag. Ook bij het ontbijtprogramma is de begeleiding gratis.

Bent u al jaren klant bij Weegpunt en gebruikt u geen Herbalife producten, dan bent u nog steeds van harte welkom voor een weegmoment. De kosten hiervan bedragen 20 euro.

Orthomoleculaire suppletie

Orthomoleculaire suppletie

Aromatherapie

Aromatherapie

Voor meer informatie neem gerust contact op

Klik hier