Orthomoleculaire suppletie

Ieder mens is anders en soms hebben we net even iets extra's nodig om goed te kunnen blijven functioneren. Daarom kunt u bij Weegpunt naast de Herbalife producten ook nog andere voedingsupplementen aanschaffen, zoals magnesium, omega 3 visoliecapsules, vitamine C, vitamine D3 & omega's, probiotica, gaba, valeriaan-hop-passiflora en nog vele andere voedingssupplementen. Afhankelijk van uw situatie kan ik u diverse supplementen adviseren. Uiteraard alles in goed overleg met u en uw behandelend arts. Hierbij zal ik u ook begeleiden.

Dagelijks gezond en gevarieerd eten is heel belangrijk en zou voor iedereen een basis behoren te zijn. Omdat niet iedereen elke dag strikt volgens de schijf van vijf eet is aanvullen van vitamines en mineralen essentieel. Daarnaast bevat onze voeding lang niet meer alle volwaardige vitamines en mineralen dan 25 jaar geleden. Dit wordt o.a. veroorzaakt door verarming van de landbouw, te snelle groei, langdurige opslag, transport, luchtvervuiling, pesticiden, maar ook door stress waar we dagelijks aan bloot staan. Het is belangrijk dat we ons lichaam beschermen tegen vrije radicalen die door bovengenoemde factoren vrijkomen. Het aanvullen van vitamines en mineralen kan ons hiertegen beschermen en veel lichamelijke klachten op de lange termijn doen voorkomen.

Het assortiment bevat vitamines, mineralen, aminozuren, antioxidantformules, producten ter bevordering van een goede stoelgang en essentiële vetzuren. Ook is er de mogelijkheid gebruik te maken van maaltijdvervangende voedingsshakes. Als Onafhankelijk Herbalife Member werk ik met de producten van Herbalife en daarnaast werk ik met de producten van CellCare.

Terug naar overzicht

Voor meer informatie neem gerust contact op

Klik hier