Aromatherapie

ONTDEK DE WERELD VAN ETHERISCHE OLIEN

Aromatherapie is een onderdeel van de kruidengeneeskunde en gebruikt de etherische olie van planten en bomen als therapeutisch onderdeel ter ondersteuning en verlichting van allerlei klachten op lichamelijk en geestelijk gebied. Iedere olie heeft een bepaalde heilzame trilling (energie) en helpt lichaam en geest weer in balans te komen. Sommige etherische oliën ondersteunen een gezonde spijsvertering en stofwisseling wat gewichtsbeheersing weer ten goede komt.

PERSOONLIJKE OLIEBLEND EN TARIEVEN 

Bij Weegpunt zijn olieblends te verkrijgen voor diverse doeleinden. Eerst wordt besproken voor welke doeleinden u de olie wilt toepassen en welke olie daar de meeste ondersteuning en verlichting aan kan bieden. Ook kriigt u uitleg hoe de olie toe te passen. Dit kan allemaal telefonisch, via whatsapp of per mail. Een olieblend wordt op maat gemaakt, is heel persoonlijk en direct klaar voor gebruik. Een flesje van 10 ml met een rollertje bedraagt tussen de 10 en 15 euro (inclusief draagolie), afhankelijk van welke oliën er worden toegepast.

NEK- SCHOUDER- EN RUGMASSAGE

Ook voor een ontspannen nek- schouder- en rugmassage met een olie naar keuze kunt u bij Weegpunt terecht. Lavendel is de meest veelzijdige olie in de aromatherapie. Tijdens de massage binnen de praktijk wordt dan ook het meest met deze olie gewerkt. De oliën waarmee ik werk zijn van het merk doTERRA en 100 % biologisch en dus puur met een krachtig effect. Een nek- schouder- en rugmassage bedraagt 30 euro.

Etherische oliën kunnen nog veel meer voor u betekenen. Als u hierover meer wilt weten kunt u mij telefonisch of via het contactformulier benaderen. 

Ervaar wat natuurkracht voor je vitaliteit, gezondheid en geest kan doen.   

Voor meer informatie neem gerust contact op

Klik hier