Aromatherapie

ONTDEK DE WERELD VAN ETHERISCHE OLIEN

Aromatherapie is een onderdeel van de kruidengeneeskunde en gebruikt de etherische olie van planten en bomen als therapeutisch onderdeel ter ondersteuning en verlichting van allerlei klachten op lichamelijk en geestelijk gebied. Iedere olie heeft een bepaalde heilzame trilling (energie) en helpt lichaam en geest weer in balans te komen. Het inhaleren van een olie via een diffuser of door 1 druppeltje in uw hand te doen en hieraan te ruiken kan een krachtige manier zijn om emoties te beinvloeden. 

Aromatherapie kun je daarnaast op veel plaatsen en orgaansystemen van het lichaam en de geest toepassen. De meest geschikte behandelgebieden zijn de huid, haar, spieren, gewrichten, het hart- en vaatstelsel, de luchtwegen en het zenuwstelsel. Een druppel etherische olie vermengd met een basisolie kan al een krachtig effect hebben.

Etherische olien ondersteunen en verlichten o.a. goed bij:

- Stress

- Slaapproblemen

- Hoofdpijn/migraine

- Angsten

- Spier- en gewrichtspijn

- Spijsverteringsproblemen

- Luchtwegen/allergieen/hooikoorts

- Insectenbeten

- Overgangsklachten

- Het in balans brengen van emoties

Ook voor een ontspannen nek- schouder- en rugmassage met een olie naar keuze en rustige muziek op de achtergrond kunt u bij Weegpunt Aromatherapie terecht. Even een verwenmoment voor u zelf. De oliën waarmee ik werk zijn van het merk doTERRA en 100 % biologisch en dus puur met een krachtig effect. Een nek- schouder- en rugmassage bedraagt 30 euro en duurt ongeveer een half uur.

Terug naar overzicht

Voor meer informatie neem gerust contact op

Klik hier